Hvem har tid til træning?

Hvem er det der gør mig så glad i låget?

Da jeg blev skilt, tænkte jeg: åh Gud! Skal jeg nu igennem et opslidende dating-helvede og en masse ensomme måneder, måske år? Skal mine unger have en sær eremit af en eneboer far – bliver jeg sådan en? Der var mange bekymringer, efter så mange år i samme forhold.

Sådan gik det heldigvis ikke. Der gik nemlig ikke så lang tid, før jeg mødte Trine.

Er faldet pladask for hende her, heldigvis er hun også faldet for mig.

Det startede faktisk med noget så uskyldigt som en bio date, sådan helt old school. Vi mødtes kort før filmen, og jeg kunne bare mærke som det første da jeg så hende, at maven slog kolbøtter. Faktisk så kom jeg som altid lidt for sent, og spænede ind i biografen. Her gik en ældre dame mig i møde, lidt anderledes end på de billeder jeg havde snuset frem på instagram, men jeg tænkte: nu ikke så negativ Morten! Så det store smil blev klistret på. Heldigvis kiggede hun lige igennem mig og gik forbi. Jeg nåede at sluge mit hej, og sekundet efter kom Trine. Hun var nøjagtig det jeg havde turde håbe på, og det føltes så trygt og rigtigt. Vi nåede en hurtig kop kaffe og en snak, og det viste sig at vi var virkeligt ens på mange punkter, og havde en super kemi. Vi var taget i biffen for at se “Three Billboards Outside Ebbing Missouri”. En helt igennem fantastisk film. Jeg havde dog lidt svært ved at koncentrere mig om filmen, da jeg mest af alt sad og tænkte på om jeg turde tage hende i hånden. Jeg gjorde det ikke, men jeg inviterede hende på en gang sushi efter filmen. Igen gik snakken lystigt, aftenen fløj afsted. Alt for hurtigt og slutteligt tog jeg chancen og kyssede hende! Siden den dag har jeg kysset hende jævnligt og kaldt hende min kæreste -og det gør mig virkeligt glad i låget.

Børnene er også helt vilde med Trine, og mindst ligeså vilde med hendes hund LilleMy, mere om børn og det at skulle introducere en ny kæreste i et senere indlæg, stay tuned.

Morten-under
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem har tid til træning?