Spørgsmål og svar: Lulu og Leroy - Del 1

Jeg er tilbage, igen igen.

Det er efterhånden længe siden jeg har været til tasterne, men nu vil jeg igen bestræbe mig på at få skrevet indlæg oftere. Jeg vil skrive lange indlæg, dybe og personlige, men jeg vil også lave kortere og lette indlæg – men det vigtigste er at jeg vil skrive indlæg langt oftere. Der er ikke mange mandlige bloggere, og det vil jeg forsøge at gøre mit for at ændre.

Hvorfor har jeg så været så længe væk? Jamen der er simpelthen sket så meget i mit liv. Jeg er blevet skilt, og jeg har skulle vænne mig til at være alene far. Men det har ikke varet længe, for jeg har fået en ny kæreste, dette kommer der snart et indlæg om.

5ac0da83-62ac-4d2f-ac89-88b60cb9093b

Min bolig situation er også ændret markant – også dette emne vil jeg skrive om. På den professionelle front, er der godt gang i butikken, og en masse nye og gamle kunder skal pyntes. Jeg elsker simpelthen den butik og livet derinde – og i den sammenhæng er der måske også lidt nyt på tv fronten snart.

Jeg håber at i der læste med før vil læse med igen, og jeg håber nye læsere vil fortsætte fremover. Jeg vil i hvert fald gøre mit for at lave Danmarks bedste mandeblog.

99edbcbb-5fbf-45af-8160-9b55d5656e4d

Morten-under

1 kommentar

  • Lisa

    Jeg vil glæde mig til at læse med.
    Tillykke med alt det nye i dit liv.
    God sommer ☀️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål og svar: Lulu og Leroy - Del 1