Your Daily Flash

Hjælp hvor du kan.

Jeg synes det er vigtigt, at hjælpe når man kan, så da AIDS fondet kom og spurgte om ikke vi ville deltage i humor mod AIDS, designe nogle fake tattoos, som de kunne sælge på de danske Gymnasier rundt om i landet, sagde vi selvfølgelig ja, med det samme. Det er så blevet til et fast samarbejde over de sidste par år, hvor vi i gang i år designede tatoveringer som udover de danske gymnasier solgtes på Roskilde Festivallen, og der bliver solgt virkeligt mange. Jeg håber vi igen næste år, skal designe årets tatovering, men indtil kan i købe en af de allerede designe tatoveringer i vores butik Skindergade 36, København K.klovn

Det støtter et godt formål og børnene elsker det, så kom og støt

aidsfondet

Morten-under
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Your Daily Flash