TAXA, HMM Nej TAXA.!

Your Daily Flash

fødderYour Daily Flash, er en daglig begivenhed, eller det vil jeg i hvert fald bestræbe mig på, det vil være et enkelt billede, med en kort, eller ingen tekst.

I dag, ligger jeg ud, med min nyeste tatovering, Mor & Far på fødderne,  dem fik jeg lavet kort før min dejlige far desværre for 2 mdr siden gik bort efter kort tids sygdom, alt alt for tidlig, det var vigtigt jeg lige nåede det inden han gik bort, og han blev rigtigt glad, da han så dem. Sættes fødderne sammen, er det ordet Morfar, en mand som har betydet al verden for mig, men det for i et større indlæg om senere.

Morten-under
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TAXA, HMM Nej TAXA.!